vineri, iunie 14, 2024

Concurs de idei pentru evenimentul “BRĂILA – CAPITALĂ EUROPEANĂ A CULTURII 2021”

Important de Citit

ASOCIAȚIA “BRĂILA – CAPITALĂ EUROPEANĂ A CULTURII 2021” organizează concurs de idei pentru sigla, tema și sloganul candidaturii Brăilei la acest titlu.

concursidei

Dorim ca dosarul de candidatură să fie întocmit cu sprijinul larg al tuturor brăilenilor, de aceea ne adresăm nu doar profesioniștilor în domeniu, dar și tuturor celor interesați să susțină această inițiativă.

Propunerile (în orice format) trebuie trimise până cel târziu marți, 31 martie 2015, ora 23:59 la adresa de email braila2021@gmail.com.

Sigla trebuie să conțină simboluri legate de minim unul din următorii termeni: Europa, Brăila, Dunăre, 2021, cultură, poduri(punți), arte, cetate, trecut-viitor, comunități (greci, evrei, lipoveni, italieni și altele).

Sloganul poate avea maxim 4 cuvinte.

Recomandăm raportarea la siglele orașelor câștigatoare din anii precedenți. Toate materialele transmise vor deveni proprietatea Asociației și oricare din ele vor putea fi folosite în diferite campanii de promovare a evenimentului. Înscrierea în concurs înseamnă acceptarea automată a acestei condiții.

Jurizarea va fi făcută de departamentul artistic al Asociației, câștigătorul va primi titlul de membru de onoare al asociației, va fi cooptat în echipa care va finaliza dosarul de candidatură și va fi premiat de către Primăria Brăila cu un premiu surpriză.

Indicații:

pentru mai multe informații despre evenimentul “CAPITALA EUROPEANĂ A CULTURII 2021” puteți accesa situl web: http://www.capitalaculturala2021.ro/
mai multe detalii despre candidatura orașului nostru puteți afla de pe situl oficial al asociației: http://www.braila2021.ro/
în creație, luați în considerație și faptul că acest logo ar trebui să poată fi folosit pentru imprimarea pe diferite medii unde nu se pot folosi prea multe culori (insigne, autocolante, șervețele de masă etc.)
Cu speranța că precizările de mai sus vă sunt de folos, vă mulțumim pentru interes și așteptăm propunerile voastre!

Comentarii

comentarii

Articolul precedent
Articolul următor
- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Lansare de carte la Biblioteca Județeană „Panait Istrati”

Biblioteca Județeană "Panait Istrati" Brăila vă invită vineri, 31 mai 2024, ora 17.00, la lansarea cărții „Personalități de seamă...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -