duminică, octombrie 13, 2024

Gustări crocante cu raci

Important de Citit

Ingrediente:

  • 10-15 cozi de raci
  • 100 g mălai
  • 100 g făină de grâu
  • 3-4 linguri de sos de soia
  • 1 lime
  • apă rece ca gheața
  • ulei pentru prăjit
  • sos de chilli dulce
  • sare

[the_ad id=”12306″]

Mod de preparare : 

Se curăță racii de carapace, se înmoaie în sosul de soia amestecat cu zeama de lime și se lasă deoparte pentru o jumătate de oră. Se prepară un aluat ceva mai moale decât cel pentru clătite, dim mălai și făină de grâu, apă rece ca gheața și sare. Se încinge uleiul, iar racii cufundați în aluat se prăjesc rapid, în doar câteva minute, până devin aurii. Se servesc cu sos de chilli. În loc de raci, aceste gustări se pot prepara și din bucăți mici de pește sau legume.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Nocturna Bibliotecilor 2024

Vineri, 27 septembrie, începând cu ora 17, te așteptăm alături de noi la 𝑵𝒐𝒄𝒕𝒖𝒓𝒏𝒂 𝑩𝒊𝒃𝒍𝒊𝒐𝒕𝒆𝒄𝒊𝒍𝒐𝒓 pentru a sărbători împreună...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -