vineri, iunie 14, 2024

Nachos cu carne și guacamole

Important de Citit

Ingrediente:

  • 600 – 800 g chipsuri tortilla
  • 1 kg spată de porc
  • 300 ml bere neagră
  • 1 linguriță boia afumată de ardei
  • 1 linguriță zahăr brun
  • 4 căței de usturoi
  • 3 linguri sos barbecue
  • 150 g brânză cheddar
  • 2 avocado coapte
  • 1 ceapă roșie
  • 1 ardei jalapeno
  • 1 lime
  • sare

[the_ad id=”12306″]

Mod de preparare :

Berea se amestecă cu sosul barbecue, cu boiaua, zahărul brun, usturoiul pisat și sarea. Carnea de porc se așază într-o tavă, se stropește cu berea condimentată și se acoperă cu o folie de aluminiu. Se pune la cuptor la 140 grade și se coace timp de 4-5 ore. Când s-a răcit, carnea se taie în bucăți subțiri și se amestecă bine cu zeama în care s-a prăjit. Tortilla se așază într-o tavă, se acoperă cu carnea îmbibată în sos și cu cașcavalul răzuit și se lasă la cuptor la 200 grade pentru 10 minute. Înainte de servire, se zdrobește avocado cu o furculiță, se amestecă cu ceapa tocată mărunt, cu ardeiul jalapeno, sarea și zeama de lime. Nchos-urile se servesc cu acest sos guacamole. Dacă nu folosim toată carnea, din cea rămasă putem pregăti niște sandvișuri excelente.

 

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Lansare de carte la Biblioteca Județeană „Panait Istrati”

Biblioteca Județeană "Panait Istrati" Brăila vă invită vineri, 31 mai 2024, ora 17.00, la lansarea cărții „Personalități de seamă...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -