Prăjitură uşor de preparat într-un timp scurt!
Ingrediente:
-1 cană zahăr
-1 ceaşcă ulei
-1 ceaşcă apă minerală
-1 plic praf de copt
-2 căni făină, fructe
Glazură (opţional):
– unt, zahăr vanilat, esenţe
Preparare:
Pasul 1: Se toacă fructele cubuleţe.
Alege orice fructe ai la îndemână, oricâte consideri după gust şi mărimea tavei. Eu am folosit 3 kiwi, o portocală şi ananas.
Pasul 2: Amestecă pe rând făina,
ouăle, zahărul, uleiul, apa minerlă, praful de copt, într-un vas.
Pasul 3: Tapetează tava cu coală de copt şi toarnă compoziţia.
Adaugă fructele tăiate şi pune tava la cuptor pentru aproximativ 30 de minute (până se rumeneşte).
Pasul 4: Pentru glazură topeşte unt şi amestecă-l cu cacao, zahăr vanilat, esenţe (după gust). Eu am folosit jumătate de pachet de unt şi 2 linguriţede cacao. Când este gata, toarnă glazura pe deasupra şi taie prăjitura când se răceşte.
Poftă bună !!