vineri, iunie 14, 2024

Ren Zhengfei, fondatorul Huawei, îşi cere iertare pentru cererea mărcilor comerciale pentru fiica lui, Annabel Yao.

Important de Citit

CEO și fondator al companiei multinaționale producătoare de echipamente de telecomunicații din Republica Populară Chineză, Ren Zhengfei, și-a cerut iertare pe data de 3 Februarie 2021 pentru cererea mărcilor comerciale în numele companiei, pentru fiica lui cea mai mică Annabel Yao.

 

 

Tianyancha, companie ce reprezintă serviciile de date, a confirmat că Huawei, pe data de 25 Ianuarie, a aplicat un număr total de 90 mărci comerciale, incluzând ,,Yao Anna’’, ,,Yao Siwe i’’, ,,AnnalbelYao’’, ,,YAOANNA’’ și ,,YAOSIWEI’’, acoperind o gamă largă de accesorii de îmbrăcăminte, produse alimentare, bijuterii, mașinării și echipamente etc.

,,Unele companii sau individuali ar putea înregistra cu rea intenție mărci comerciale bazate pe numele Annabel Yao, așa că nu am avut altă alegere decât să fim primii’’, conform unei scrisori de la un angajat intern al companiei Huawei”.

Legea Chineză privind înregistrarea mărcilor comerciale afirmă că un cetățean din China poate să folosească numele companiei sau să dețină o licență de afacere individuală pentru înregistrarea unei mărci comerciale. Yao doar ce a absolvit și nu și-a înființat compania ei încă așa că tatăl ei, Ren Zhengfei, a cerut departamentului intelectual de propietate al companiei Huawei să aplice pentru mărcile comerciale fiicei lui, iar ea o să poată să plătească taxele pentru înregistrare atunci când deține compania ei.

Este pentru prima dată când Ren Zhengfei abuzează de putere pentru folosințe private, iar fondatorul și-a cerut iertare la toți angajații companiei (scris în aceeași scrisoare de la angajatul intern).

Yao, tânăra în vârstă de 23 de ani, a anunțat pe data de 14 Ianuarie 2021 debutul ei oficial în industria de divertisment prin semnarea unui acord cu Beijing TH Entertainment Co., ce a atras reacții publice mixte.

Yao este fiica lui Ren din a doua lui căsătorie, iar sora ei vitregă, Directorul Financiar al companiei Huawei, Meng Wanzhou continuă să fie în arest la domiciliu în Canada pentru un caz de extrădare.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Lansare de carte la Biblioteca Județeană „Panait Istrati”

Biblioteca Județeană "Panait Istrati" Brăila vă invită vineri, 31 mai 2024, ora 17.00, la lansarea cărții „Personalități de seamă...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -