sâmbătă, mai 18, 2024

Spectacol copii la Măxineni

Important de Citit

Spectacol copii la Măxineni

Grupul artistc de copii NINO NINO străbate oraşul Brăila de peste patru ani, oferindu-le brăilenilor activităţi de reportaj și evenimente culturale. În acest an, copiii şi-au propus să ia la pas şi judeţul Brăila.

Prin proiectul ,,Hai cu noi în Bărăgan!” NINO NINO a poposit în această vară în comunele Unirea şi Chiscani. Iată că, în aceste zile ale sărbătorilor de iarnă, copiii şi-au organizat o altă călătorie în Bărăgan, mai precis la Măxineni.

Sâmbătă, 16 decembrie 2023, începând cu ora 12.00, la Căminul Cultural din Măxineni grupul NINO NINO va susține un spectacol pentru copiii din comună, iar alături de ei vor fi Titica Ioniţă – instructor la Ansamblul Folcloric ,,Hora măxinenilor” şi Vlad Mihalcea – preot.

Un spectacol de dansuri folclorice, urmat de concursuri pe teme de cultură generală şi schimburi de experienţă dintre copiii din Brăila şi cei din Măxineni, vor oferi tuturor celor prezenți un eveniment magic în prag de sărbători.

Călătoria în Bărăgan continuă cu ajutorul organizatorilor: Doinița Mihaela Stanciu, bibliotecar și Lică Barbu, coordonatorul grupului NINO NINO.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Dialog între generații la Biblioteca Județeană

Joi, 16 mai 2024, de la ora 12, Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila are un invitat deosebit, pe domnul...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -