luni, octombrie 14, 2024

Supă de fasole

Important de Citit

Ingrediente:ciorba-de-fasole
– 200 g fasole
– 3 frunze de dafin
– 3-4 linguriţe condimente mixte
– 1/2 lingură piper
– 150 g cârnaţi afumaţi
– făină
– boia
– ulei
– 1 pahar mic de smântână
– muştar
– pătrunjel

Mod de preparare:

ciorba-de-fasole-300x200Cu o seară înainte se înmoaie fasolea în apă, iar a doua zi se pune la gătit în doi litri de apă, cu frunze de dafin şi piper. Cârnaţii tăiaţi rondele se adaugă doar când fasolea este pe jumătate înmuiată. Până ce fasolea fierbe, se pregăteşte rântaşul. Se amestecă uleiul cu 2 linguri de făină, 1 linguriţă de boia şi puţină apă. Se prepară şi o lingură de smântână cu o lingură de făină , apoi se adaugă la rântaş, după care întreg amestecul se adaugă în supă. Pătrunjelul se taie mărunt şi se lasă să fiarbă împreună cu supa.
Opţional : Se adaugă jumătate de linguriţă de muştar, înainte de a se servi.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Nocturna Bibliotecilor 2024

Vineri, 27 septembrie, începând cu ora 17, te așteptăm alături de noi la 𝑵𝒐𝒄𝒕𝒖𝒓𝒏𝒂 𝑩𝒊𝒃𝒍𝒊𝒐𝒕𝒆𝒄𝒊𝒍𝒐𝒓 pentru a sărbători împreună...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -