luni, iulie 22, 2024

Utilaje agricole inovative

Important de Citit

Dacă există un lucru pe care toți fermierii îl împărtășesc, acela este tendința de a introduce inovații, pentru a găsi metode agricole mai bune, mai curate, mai ușoare și mai productive. Ideal ar fi ca toți agricultorii să poată utiliza noile tehnologii și să găsească noi metode creative pentru aplicarea lor.

Modernizarea în producția agricolă impune extinderea și diversificarea mecanizării lucrărilor agricole, deoarece asigură creșterea productivităţii muncii, realizarea lucrărilor de bună calitate şi la termene optime, ceea ce duce la creşterea recoltei şi scăderea costurilor în timp. Cu ajutorul tractoarelor şi maşinilor agricole se realizează fluxul tehnologic al lucrărilor agricole pe culturi.

Maşinile şi utilajele destinate producţiei agricole trebuie să îndeplinească anumite cerinţe. În primul rând ele sunt corelate cu tehnologia şi lucrările specifice fiecărei grupe de plante. Ele se deplasează pe suprafeţe întinse de teren având nevoie pe lângă energia executării lucrului şi de energia necesară deplasării în gol. Maşinile şi utilajele trebuie să fie pe cât posibil universale, uşor de manevrat, cu o greutate redusă, cu organe active demontabile, ceea ce permite o reducere a investiţiei specifice, a consumului de metal şi de combustibil.

Totodată, exploatarea lor va fi mai economică şi mai eficientă, iar consumul de combustibil mai redus, pe categorii de lucrări. Maşinile şi utilajele în lucrul lor trebuie să taseze cât mai puţin solul, mai ales cel cu textură grea.

Tractoarele, sursa energetică în executarea lucrărilor, trebuie să aibă un consum redus de combustibil, să dispună de ridicătoare hidraulice şi alte mecanisme pentru a putea acţiona cât mai multe maşini, utilaje şi unelte şi să fie folosite la o gamă largă de lucrări.

Toată gama de utilaje necesară prelucrării solului, întreținerii culturilor, recoltării, precum și transportului și depozitării recoltei o puteți achiziționa de la unicul importator și distribuitor de utilaje agricole marca ETU în România, ETUFarm.

Politica ETUFarm este predilect orientată spre clienți și se centrează pe asigurarea calității serviciilor prestate și satisfacția clienților. Calitatea produselor comercializate, precum și prestarea serviciilor cu profesionalism, constituie instrumentele cele mai eficace ale strategiei firmei ce motivează o politică coerentă orientată către succes.

Aducând constant în primă linie cele mai noi utilaje de pe piață, ETUFarm ajută fermierii să facă față celor mai actuale provocări, precum cererea crescută pentru produse agricole la nivel mondial și respectarea celor mai stringente norme de emisii poluante. Este considerabil numărul celor care au ales să-și crească afacerea cu ajutorul utilajelor comercializate de ETUFarm, acest lucru motivând compania să dezvolte abordarea în ceea ce privește serviciile oferite.

Dincolo de gama de utilaje și sisteme avangardiste, la ETUFarm veţi beneficia de sfaturile experţilor dedicaţi şi competenţi, care vă pot sprijini în alegerea utilajelor agricole potrivite nevoilor dumneavoastră alături de cele mai avantajoase soluţii de finanţare a acestora.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Tendințele anului în materie de brazi artificiali

Pe măsură ce sărbătorile de iarnă se apropie, discuția despre alegerea bradului de Crăciun revine. În ultimii ani, brazii...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -