luni, mai 13, 2024

A leşinat în magazin

Important de Citit

 

Un vârstnic de 75 de ani din Brăila, a leşinat în incinta magazinului XXL din zona barieră . În timp ce se găsea la cumpărături împreună cu soţia, dintr-o dată septuagenarului i s-a făcut rău şi a căzut pe pardoseala magazinului.
Personalul a cerut ajutor la 112 şi a fost trimis la intervenţie echipajul SMURD al pompierilor locali. Paramedicii Staţiei de Pompieri din localitate au ajuns imediat la faţa locului şi, în urma asistenţelor medicale oferite, omul a fost readus în simţiri. Preţ de câteva minute acesta a crezut că se află într-un mijloc de transport în comun . După ce s-a văzut din nou „în picioare”, brăileanul a refuzat să fie transportat la spital şi a pus incidentul pe seama problemelor cardiace pe care este conştient că le are.

 

 

braila-portal-batran-11batran-braila-portal-12batran-braila-portal-13batran-braila-portal-14

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Creionăm Viitorul și Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila au lansat concursul de desen și pictură „Tablă de Joc Ecologic Colectează separat, frate!”

Creionăm Viitorul și Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila au lansat concursul de desen și pictură „Tablă de Joc Ecologic...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -