luni, mai 13, 2024

Ce poţi face dintr-o pereche de blugi vechi?

Important de Citit

Moda se schimbă de pe o zi pe alta şi pentru că suntem femei nu putem să o ignorăm. Dar asta nu înseamnă că nu poţi depune puţin efort transformând hainele demodate în articolele vestimentare pe care ţi le doreşti.

diy-jeans-braila-portalFolosind o pereche de blugi simpli, iată ce s-a putut realiza!

Pentru a începe transformarea acestora ai nevoie de: apă, oţet, clor, balsam de rufe.

Amestecă ingredientele într-o găleată sau orice vas ai la îndemână şi introdu pantalonii acolo, timp de 2 ore sau mai mult,în funcţie de cât vrei să se decoloreze. Foloseşte o cantitate moderată de apă, cât să îi acopere. Îi mai întorci şi mai amesteci din când în când ca să fie pătrunşi bine pe toate părţile.

jeans-diy-braila-portal

După ce s-au decolorat suficient de mult (atât cât consideri) braila-portal-jeans-diystoarce-i şi lasă-i la uscat. Acesta a fost primul pas. Dacă ţi se par ok îi poţi lăsa aşa, au trecut deja printr-o modificare.

Eu propun să continuăm transformarea cu nişte tăieturi.

Şi vei avea nevoie de: creion, riglă, foarfec, ac sau bold (unul mai tare pentru că o sa îl îndoi) şi o pensetă.

Începe prin a trasa lini drepte chiar acolo unde vrei să fie tăieturile. Nu apăsa ca să nu laşi urme foarte vizibile. Trasează oricâte vrei, oriunde şi oricât de mari. Abia apoi apucă-te de tăiat.

jeans-diy-brailaportal.

Folosind acul vei scoate aţe de pe urma tăieturii. Iar cu penseta trage pentru a lărgi. Freacă folosind vârful acului zona de margine. Opreşte-te unde vrei, le poţi adânci sau poţi doar zgâria.

diy-jeans-braila.portal

Şi în final arată cam aşa:

jeans.diy-braila-portal.ro

 

 

Comentarii

comentarii

Articolul precedent
Articolul următor
- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Creionăm Viitorul și Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila au lansat concursul de desen și pictură „Tablă de Joc Ecologic Colectează separat, frate!”

Creionăm Viitorul și Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila au lansat concursul de desen și pictură „Tablă de Joc Ecologic...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -