sâmbătă, aprilie 20, 2024

Cămașa-Un plus de eleganță și stil

Important de Citit

webmaster
webmasterhttp://e-prodesign.net
Fondator Electronic Professional Design, cu o experiență de peste 9 ani în webdesign.

Clasice, colorate, accesorizate, asimetrice sau imprimate, cămăşile de damă reprezintă  piese importante ale garderobei.

Simplitatea care conferă eleganţă

Croitorii şi stiliştii continuă permanent să croiască şi să  realizeze modele de cămăşi pentru toate gusturile, ocaziile şi tendinţele. Simple sau mai sofisticate, în tonuri neutre sau puternic pigmentate şi imprimate, accesorizate cu nasturi, butoni, buzunare şi gulere îndrăzneţe, cămăşile reprezintă must have-ul oricui. Varietatea de camasi pusă la dispoziţie de creatori şi de magazinele de specialitate, oferă oricui  posibilitatea să îşi achiziţioneze modelul preferat, potrivit evenimentului şi ţinutei.

Eleganţa masculină

Gama de camasi barbati acoperă toate palierele, de la eleganţă şi stil, până la ţinutele sport sau casual, relaxate şi comode. O cămaşă bărbătească elegantă va fi cămaşa care se va putea purta cu un sacou sau costum, a cărei manşetă va depăşi mâneca sacoului cu doi centimetri şi jumătate, va fi cămaşa uşor cambrată, în tonuri neutre care nu se va purta cu maieu pe dedesupt sau scoasă pe deasupra pantalonilor. O cămaşă elegantă va fi închisă pâna la ultimul nasture atunci când este purtată cu o cravată, însă în cazul în care cravata lipseşte, va avea ultimul nasture de la gât, desfăcut. Pentru o ţinută casual, se va opta pentru cămaşa colorată, purtată cu un tricou pe dedesupt, lăsată relaxat pe deasupra pantalonilor şi accesorizată cu un ceas mare.

Farmecul feminin

O ţinută feminină va avea întotdeauna un punct forte prin  care feminitatea este activată şi scoasă în evidenţă. Camasi dama reprezintă un palier foarte extins, fiecare doamnă sau domnişoară putând să aleagă cămaşa potrivită ţinutei şi evenimentului. O ţinută office va cadra foarte bine cu o cămaşă, încercându-se un  joc de culori şi tonutr, între cămaşă, încălţăminte şi poşetă. Foarte practice sunt variantele sport, puternic accesorizate şi foarte colorate, cele cu imprimeuri florale, ideale pentru ţinutele casual, cât şi cele asimetrice, potrivite unui look nonconformist şi liber. O vestimentaţei care conţine o cămaşă, permite accesorizarea cu bijuterii, curele late şi eşarfe, veste din blugi sau piele,  un plus esenţial pentru o ţinută plină de farmec şi originalitate.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Prietenie pe o sfoară, proiect internațional copii

De peste 11 ani, poveștile frumoase ne aduc împreună! Secția de Împrumut pentru Copii. Ludoteca a Bibliotecii Județene „Panait...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -