luni, iulie 15, 2024

Concursul județean de creație plastică pentru copiii din învățământul special și special integrat ”Anotimpuri și culoare în inimă de copil”, ediția a II-a, Brăila.

Important de Citit

În cadrul parteneriatului educațional încheiat între Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila și Centrul Școlar de Educație Incluzivă Brăila, la data de 3 iunie 2022 a avut loc evaluarea lucrărilor din cadrul Concursului județean de creație plastică pentru copiii din învățământul special și special integrat ”Anotimpuri și culoare în inimă de copil”, ediția a II-a, Brăila.

La concurs au participat preșcolari de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 47 Brăila, preșcolari și elevi de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Brăila, elevi de la școlile integratoare: Școala Gimnazială ”Ion Băncilă” Brăila, Școala Gimnazială „Fănuș Neagu” Brăila, Școala Gimnazială ”Ion Creangă” Brăila, Școala Gimnazială ”Anton Pann” Brăila, Școala Gimnazială ”George Coșbuc” Brăila, Liceul cu Program Sportiv Brăila, Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul” – structura ”Mihail Sadoveanu” Brăila, Școala Gimnazială ”Vlaicu Vodă” – structura ”Aurel Vlaicu” Brăila, Școala Gimnazială Romanu, Școala Gimnazială Gemenele, Școala Gimnazială Petrești, județul Alba.

Cele 44 de cadre didactice coordonatoare au înscris la concurs un număr de 155 lucrări plastice realizate de elevi și distribuite pe secțiuni, astfel:

1. Desene/picturi – 52 lucrări
2. Felicitări/ornamente – 48 lucrări
3. Colaje – 55 lucrări

Comisiile de evaluare au corespuns fiecărei secțiuni ale concursului. Din comisii au făcut parte bibliotecari și cadre didactice de la C.S.E.I. Brăila. Criteriile de evaluare a lucrărilor au fost: utilizarea unor tehnici de lucru specifice desenului, picturii și colajului, respectarea temei, originalitatea și creativitatea produselor activității.
În urma evaluării lucrărilor participanților s-au acordat premiile I, II și III.
Cu acest prilej, la Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila s-a organizat o expoziție cu lucrările participanților.


Coordonatorii acestei activități au fost: prof. Diana Mândreanu, prof. Carmen Pîrvu, prof. Georgeta Bălan, prof. Lidia Atena Staicu, prof. Ionela Mariana Iordache, prof. Alina Marinela Drăghici, prof. Florentina Hornea – cadre didactice la C.S.E.I. Brăila și Camelia Aurelia Cherciu – bibliotecar.

Mai multe informaţii puteţi obţine consultând:

https://140.bjbraila.ro/
https://www.facebook.com/BibliotecaBraila

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Festivalul CDidei în cărți, premierea câștigătorilor

Festivitatea de premiere a lucrărilor câștigătoare din cadrul Festivalului național de cultură și civilizație CDIdei în cărți se desfășoară...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -