luni, iulie 15, 2024

De la izolare termică și fonică, la siguranță și design potrivit! -Fereastra Komfort

Important de Citit

Renovezi? Te-ai plictisit de tâmplăria ta veche și ești în căutarea unei soluții simple dar elegante, la un preț bun? Fie că este vorba despre o construcție de la 0 sau despre o lucrare de reabilitare, tâmplăria reprezintă un element extrem de important în schema unei clădiri.

Romkomfort vine pe piața de tâmplărie PVC din România cu alternativa avantajoasă dată de raportul preț-calitate a produselor sale.

Considerat un lux, o bună bucată de timp, termopanul – în mod special tâmplăria PVC – a devenit rapid o necesitate. Și nu doar datorită investiției accesibile, cât mai ales prin prisma amortizării costurilor în timp. Evident, ne referim la proprietățile de izolare termică, fonică, solară și acustică, care ne fac viața mai bună și ne aduc economii serioase în buzunar.
Nu în ultimul rând, tâmplăria termopan aduce o notă de rafinament clădirilor, fiind în același timp și foarte ușor de întreținut (nu necesită vopsire, se curăță doar cu apă, eventual cu produse dedicate, alcaline, non abrazive). Caracteristicile ce recomandă acest tip de tâmplărie sunt:

  • își păstrează proprietățile la temperaturi cuprinse între -50 și +80 de grade Celsius;
  • are un coeficient de dilatare bun, ceea ce îi mărește versatilitatea în raport cu diferențele de temperatură generate de vreme;
  • conține stabilizatori de culoare, astfel că, tâmplăria de culoare albă nu-și modifică major aspectul, în timp, iar cea închisă nu se decolorează sub efectul factorilor de mediu;
  • are o rezistență crescută în mediile umede sau acide;
  • pierde foarte greu căldura și izolează acceptabil din punct de vedere fonic și acustic;
  • suprafețele netede și fine sunt ușor de întreținut și nu necesită vopsire.

În planul alegerilor, deși putem vorbi despre un exces de informație, fiecare producător și fiecare distribuitor punând la dispoziția clienților toate detaliile, rămâne încă dificil să ne decidem asupra tâmplăriei optime, în raport cu nevoile noastre.

Dacă în privința designului și a cromaticii nu ai nevoie decât de viziune, în ceea ce privește factorii care influențează calitățile tâmplăriei PVC, se recomandă o informare aprofundată, pentru a fi sigur că vei intra în posesia celor mai bune termopane.
Noi îți rezumăm aspectele pe care să pui preț, urmând ca, pentru detalii aprofundate, să consulți un specialist Romkomfort: grosimea profilului și adâncimea de montare, numărul de camere, tipul și grosimea sticlei care intră în componența geamului termopan, elementele de rigidizare și componentele de feronerie.

Fereastra Romkomfort este obținută prin folosirea de materii prime furnizate de colaboratori cu renume internațional în segmentul acesta de piață, punând la dispoziția cumpărătorilor toate agrementările și certificările conform cerințelor internaționale și ale UE.
Încă de la începutul producției de ferestre PVC s-au utilizat profile ecologice pe bază de aditivi ecologici calciu-zinc, deși costul acestora este cu mult mai mare decât al profilelor PVC pe bază de plumb.
În aceste condiții produsele noastre oferă garanția unor ferestre de înaltă calitate, proiectate conform standardelor europene și totodată perfect adaptate climei din România.
Romkomfort garantează produsele sale, performante pe piața Uniunii Europene ale cărei normative interzic folosirea plumbului în procesul de fabricație, colaboratorii Romkomfort având ocazia de a-și pune bazele sau de a-și dezvolta o afacere cu un partener competitiv.

Mai multe informații găsiți pe : www.fereastrakomfort.ro

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Festivalul CDidei în cărți, premierea câștigătorilor

Festivitatea de premiere a lucrărilor câștigătoare din cadrul Festivalului național de cultură și civilizație CDIdei în cărți se desfășoară...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -