joi, iulie 18, 2024

Dialog între generații la Biblioteca Județeană

Important de Citit

Joi, 16 mai 2024, de la ora 12, Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila are un invitat deosebit, pe domnul profesor doctor Corneliu Zeana, medic primar cardiologie, medicină internă, reumatologie, hematologie, autor al unor tratate de specialitate, cu peste 40 ani de experiență în spitale de stat, ca Spitalul de Urgență Floreasca, precum și în clinici private. Domnul doctor Corneliu Zeana este și scriitor, membru al Uniunii Scriitorilor Români, al Uniunii Ziariștilor Profesioniști Români și al Uniunii Epigramiștilor, vicepreședinte al Societății Medicilor Scriitori și Publiciști Români și membru al Uniunii Mondiale a Scriitorilor Medici.

În plus, invitatul se declară un voluntar convins și, ca o coincidență fericită, fiind legat sufletește de Brăila, așa cum mărturisește, în Săptămâna Națională a Voluntariatului (13-19 mai 2024) și-a propus să se întâlnească cu tinerii brăileni pentru o discuție liberă despre idealuri, modele și alegeri pe care adolescenții trebuie să le facă în această perioadă a vieții lor.

Parteneri de dialog și beneficiari ai acestei întâlniri de suflet sunt elevii de la următoarele licee brăilene: Colegiul Național ”Gh. Munteanu-Murgoci”, Colegiul Național ”Nicolae Iorga” și Liceul Teoretic ”Mihail Sebastian”. Organizatorii își propun, prin astfel de întâlniri cu personalități și specialiști de top din România, să inspire tânăra generație și să ofere alternative sănătoase pentru aceste vremuri în care poate deveni dificil să identifici drumul corect în viață.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Tendințele anului în materie de brazi artificiali

Pe măsură ce sărbătorile de iarnă se apropie, discuția despre alegerea bradului de Crăciun revine. În ultimii ani, brazii...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -