luni, iulie 15, 2024

Eveniment pentru copii pe faleza

Important de Citit

Cu mic, cu mare, vă invităm miercuri, 22 iunie, începând cu ora 18.00 pe Faleza Dunării la scenă, să ne întâlnim cu unul dintre cei mai iubiți scriitori de cărți educative pentru copii din România: Alec Blenche, alături de fetița lui, Emma.

Cu 35 de cărți publicate în doar 5 ani, care au devenit un adevărat fenomen, Alec Blenche a fost declarat în 2019 cel mai citit autor de cărți pentru copii. Seriile Jup, un pisoi de soi și Cronicile Pădurii sunt foarte îndrăgite de micii cititori, ca și Lecții de la Sami, Aventuri în Țara Virtuților, Pac și Mac, Orașul verde și povestea culorilor. Scrise într-o manieră atractivă, cu suspans, cântecele și personaje amuzante, poveștile prezintă numeroase învățăminte despre prietenie, familie, alimentație sănătoasă, iubire și generozitate.

La evenimentul Călătoriile lui Erus prin România ne vom bucura împreună de îndrăgitele personaje Pac și Mac, de muzică, autografe, ateliere creative și multe alte surprize! Chiar dacă acum faceți cunoștință cu ei, vă garantăm o seară minunată, o sărbătoare pentru copii, dar și pentru părinți.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila și al Bibliotecii Județene Panait Istrati. Vă așteptăm!

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Festivalul CDidei în cărți, premierea câștigătorilor

Festivitatea de premiere a lucrărilor câștigătoare din cadrul Festivalului național de cultură și civilizație CDIdei în cărți se desfășoară...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -