sâmbătă, aprilie 20, 2024

Evenimentul Săptămâna Apelor la Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila

Important de Citit

Săptămâna Apelor revine la Brăila și anul acesta!

Astfel, în perioada 14-22 martie 2024 Asociația „Creionăm Viitorul” organizează în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila evenimentul „Săptămâna Apelor – o aventură interactivă”, ce îmbină învățatul cu distracția, punând accent pe protecția mediului acvatic!

Miza este mare, așa că te așteptăm la bibliotecă!

Ne pregătim să găzduim peste 100 de tineri exploratori acvatici cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani de la Școlile Gimnaziale „Radu Tudoran”, Gropeni, Cazasu, “Fănuș Neagu”, alături de cadrele lor didactice: prof. Mihaela Cociașu, Victorița Vîlcu, Luiza Axinte, Gabriela Vasilache, Angelica Iordan.

Scopul? Să descoperim împreună frumusețea protejării mediului acvatic și să o celebrăm.

Ziua va fi plină de activități interesante: vom avea ateliere tematice, o expoziție de produse eco-friendly, vom viziona un film educativ despre conservarea apei și multe alte surprize. În plus, toți participanții își vor putea testa cunoștințele cu ajutorul unor rebusuri provocatoare și se vor distra creând opere de artă pe asfalt, cu tematică marină. Și pentru că ne pasă de mediu, fiecare participant va primi un kit alternativ la plastic.

Haideți să celebrăm împreună misterul apelor și să învățăm cum să-l respectăm și protejăm, în cadrul acestui eveniment. Vă așteptăm cu drag!

Acțiunea face parte din Programul „Cu Apele Curate”, lansat în 2019 de Asociația „Mai Mult Verde” și Lidl România, ca un apel la implicare în combaterea și prevenirea poluării cu plastic a apelor, adresat membrilor comunităților și autorităților publice din localitățile riverane.

 

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Prietenie pe o sfoară, proiect internațional copii

De peste 11 ani, poveștile frumoase ne aduc împreună! Secția de Împrumut pentru Copii. Ludoteca a Bibliotecii Județene „Panait...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -