luni, iulie 15, 2024

Festivalul CDidei în cărți, premierea câștigătorilor

Important de Citit

Festivitatea de premiere a lucrărilor câștigătoare din cadrul Festivalului național de cultură și civilizație CDIdei în cărți se desfășoară miercuri, 19 iunie 2024, începând cu ora 16.00, la Biblioteca Județeană Panait Istrati Brăila. Evenimentul este organizat de Centrul Județean de Excelență Brăila coordonat de prof.dr. Ștefan Aftodor, Biblioteca fiind instituție parteneră în proiect și gazdă.

Ediția din acest an a atras peste 4800 de elevi din 31 de județe din întreaga țară, care s-au înscris în concurs pentru a-și împărtăși creațiile și pasiunea pentru lectură. Inspirat de activitatea de animație de lectură Muzeul Literar, acest festival continuă să încurajeze și să celebreze lectura și creativitatea elevilor. Fie că au creat machete ale scenelor din cărți sau au realizat materiale promoționale precum afișe sau booktrailere, fiecare contribuție a fost o manifestare a imaginației și a talentului lor.

Premierea va avea loc la Centrul Multicultural Dunărea, din cadrul Bibliotecii, iar Paper Print Invest SRL va sponsoriza evenimentul.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Lucia Pătrașcu, lansare de carte

Biblioteca Județeană Panait Istrati Brăila organizează vineri, 21 iunie 2024, începând cu ora 17.00, lansarea cărții Daruri literare -...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -