luni, iulie 15, 2024

Mircea Cărbunaru, lansare de carte

Important de Citit

Editura UP în colaborare cu Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati” Brăila vă invită miercuri, 29 iunie 2022, orele 17.00 să participați la lansarea cărții ”COLECȚIONARUL și alte povestiri stranii” scrisă de Mircea Cărbunaru.

Invitați să prezinte cartea sunt Oana Arion de la Editura UP și scriitorul Mihai Vintilă.
“Este un volum de povestiri cu osatură science-fiction şi accente de distopie. Povestirile din el sunt conectate la teme extrem de actuale: pandemia, războiul, schimbările climatice, dar cea mai importantă este raza de speranţă care poate fi regăsită printre rânduri; o fantă de lumină care răzbate timidă printre angoasele speciei noastre. Speranţa nu vine din neant, ea se construieşte din însăşi esenţa noastră umană, dacă vrem cu adevărat să salvăm această lume… Sunt crâmpeie de realitate strecurate cu abilitate printre pasaje de ficţiune pură, specifice genului science-fiction. Închei cu o invitaţie la lectură considerând că citirea Colecţionarului… este un timp câştigat pentru cititor, pentru dorinţa sa de cunoaştere şi autocunoaştere. Mai mult, cartea se citeşte uşor, construită voit cu o scriere fluidă, uşor de lecturat şi de asimilat.” – spune autorul pe pagina sa de socializare.

Evenimentul se desfășoară în Spațiul Cultural ”Dunărea” din cadrul Bibliotecii Județene (Piața Poligon nr. 4). Vă așteptăm!

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Festivalul CDidei în cărți, premierea câștigătorilor

Festivitatea de premiere a lucrărilor câștigătoare din cadrul Festivalului național de cultură și civilizație CDIdei în cărți se desfășoară...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -