vineri, iunie 14, 2024

Pentru case și apartamente în Brăila, alege Expert Imobiliare!

Important de Citit

Locuiești în Brăila și ești în căutarea unei locuințe sau vrei să vinzi o locuință? Expert Imobiliare poate fi prietenul tău de nădejde în căutarea imobilului perfect sau în vânzarea proprietății tale la prețuri corecte.

La această agenție imobiliară vei găsi întotdeauna agenți profesioniști cu experiență, expertiză și educația necesară pentru a lucra în numele tău și a obține rezultate cu mult mai bune decât tine dacă ai vrea să cumperi un imobil pe cont propriu.

Îți dăm 5 motive de ce să apelezi la un agent imobiliar din cadrul agenției Expert Imobiliare:

Agent imobiliar = acces la informație

Un agent imobiliar specializat cunoaște istoricul tranzacțiilor în zona în care activează: câte locuințe și tipul acestora (apartamente cu 1,2,3,4 camere sau case cu 1,2,3 etaje) și la ce prețuri s-au tranzacționat, care este valoarea de piață, când este cea mai bună perioadă în care să vinzi, cumperi sau să închiriezi.

Agent imobiliar = mai multe uși deschise

Colaborarea cu un agent imobiliar îți oferă posibilitatea de a viziona mai multe proprietăți listate pe piață care corespund cerințelor și nevoilor pe care le are un client. Agentul imobiliar are acces la baza de date cu imobile, în care la sigur se va regăsi imobilul care se încadrează perfect în parametrii clientului astfel încât acesta poate face cea mai bună alegere. Iar în cazul când tipul de imobil nu se regăsește în baza de date atunci agentul imobiliar va găsi oferta necesară apelând la colegii săi.

Agent imobiliar = economie de timp

Agent imobiliar îți salvează timp și face astfel încât întregul proces de vânzare-cumpărare să decurgă cât mai ușor.

Astfel, dacă vrei să vinzi un bun imobil, agentul va filtra toate discuțiile telefonice inutile și va stabili doar întâlniri pentru vizionarea imobilului cu persoane realmente interesate și doar conform programului în care ești disponibil.

În cazul în care ești în proces de procurare a unui bun imobil, atunci agentul imobiliar îți va salva timp prin faptul că îți va arăta doar imobilele care corespund necesităților tale.

Apelând la un agent imobiliar, nu vei fi nevoit să ai discuții telefonice, să stabilești întâlniri și să te deplasezi în diferite colțuri a orașului prin ambuteiaje pentru a vizualiza apartamente sau case ce nu corespund așteptărilor tale, acțiuni ce consumă o groază de energie, nervi și timp.

Agent imobiliar = economie de bani

Agent imobiliar este de regulă un negociator foarte bun și cunoaște foarte bine tehnicile de vânzare. Acesta nu se implică emoțional în timpul negocierilor, fiecare tranzacție va fi negociată astfel încât aceasta să corespundă următorului principiu: vânzarea sau cumpărarea unui bun imobil va fi efectuată la cel mai bun preț posibil atât pentru cumpărător cât și vânzător.

Agent imobiliar = siguranță

Vânzarea sau cumpărarea unui imobil necesită cunoștințe specifice tranzacțiilor imobiliare. Un agent profesionist și instruit cunoaște întregul proces și are abilitățile necesare de evaluare a bunului imobil la justa valoare cât și cunoștințe referitor la tot ce ține de perfectarea actelor (Cadastru, Fisc, Notar, Bancă). Acesta îți poate oferi consultanța necesară cât și asistența juridică deplină în vederea realizării tranzacției a bunului imobiliar.

Expert Imobiliare, este o echipă de agenți imobiliari profesioniști și onești care știu să salveze timpul, nervii și banii clienților lor. Sunt deschiși spre o colaborare reciprocă avantajoasă și să vă ofere asistență profesionistă pe întreg procesul de vânzare-cumpărare a unui bun imobil. Pentru mai multe detalii mergeți în locația agenției lor din Brăila, Bd. Dorobanților, nr.35, Bl.B3, parter, aproape de intersecția cu strada Școlilor sau să îi contactați la numărul de telefon: 0744 484 043.

Îți recomandăm să citești și articolul: Cartier de locuințe scoase la imprimantă 3D

 

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Lansare de carte la Biblioteca Județeană „Panait Istrati”

Biblioteca Județeană "Panait Istrati" Brăila vă invită vineri, 31 mai 2024, ora 17.00, la lansarea cărții „Personalități de seamă...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -