luni, iulie 15, 2024

TOMIT AGRI Macchine – Soluții performante pentru ferma ta!

Important de Citit

Cât de important este să investim în inovare și retehnologizare? Cum putem impulsiona afacerea noastră, pe o piață din ce în ce mai performantă? Într-o lume în continuă evoluție, cu un consumator din ce în ce mai pretențios și informat, inovarea și retehnologizarea reprezintă un trend sau o necesitate absolută?

Au apus demult timpurile în care munca la câmp era făcuta exclusiv de țărani. Noua eră a tehnologiilor a atins și acest domeniu, astfel că, în prezent, aratul, seceratul, cultivatul, brăzdatul, etc sunt activități realizate de utilaje agricole, mașini dotate și create special pentru aceste activități.

Marii fermieri care fac performanţă în agricultură, nu se feresc să folosească cele mai noi tehnologii pentru a obţine producţii din ce în ce mai bune. În condiţiile în care agricultura este un sector destul de imprevizibil, fermierii încearcă să apeleze la cele mai inovatoare metode astfel încât să gestioneze cât mai bine procesul de evoluţie a culturilor deţinute.

Pentru a rezista, agricultorii sunt în pas cu noile tehnologii.

Așa cum era normal, producătorii din breaslă și-au actualizat stocurile cu modele performante astfel încât au oferit țăranilor utilaje competitive care să răspundă activităților câmpului. Un exemplu în acest sens este Tomit Agri Macchine. Înființată în 2007, este o companie dinamică, formată de oameni tineri, aflată în continuă dezvoltare și creștere.

Obiectivul companiei este cel de a oferi clienților soluții performante la un preț corect, prin utilaje agricole fiabile cu costuri de exploatare reduse care permit optimizarea profitului, soluții de finanțare performante și personalizate, livrarea utilajelor și relativa punere în funcțiune prin personal calificat direct de la producători, și, foarte important, un service prompt legat de un stoc important de piese de schimb și o livrare rapidă a pieselor.
De mai bine de 10 ani prezentă pe teritoriul României, și în continuă dezvoltare, Tomit Agri Macchine este sinonim cu Garanție, Partener de încredere și Succes, și promite să continue în aceeași direcție, apropiindu-se tot mai mult de fermieri.

Fiecare client Tomit Agri Macchine este privit ca, mai mult decât un simplu cumpărător,  este privit ca un partener, iar obiectivul companiei, asumat, este de a crea și păstra o relație pe termen lung cu partenerii, fie clienți sau furnizori, prin profesionalism, promptitudine, concentrare și viziune. Toate eforturile echipei Tomit Agri Macchine se îndreaptă spre a obține un nivel maxim de satisfacție al partenerilor.

Recent, compania americană, de prestigiu ”PrecisionAg” a realizat o clasificare a principalelor tipuri de agricultori și cum îi afectează, pe fiecare în parte, acceptarea tehnologiei în câmp.

S-a concluzionat, astfel, existenţa a patru tipuri de agricultori. Aceştia sunt inovatorii, fermierii avansați, cei în curs de adaptare şi cei care nu utilizează în genere noile tehnologii. Să o luăm pe rând!

Inovatorii sunt acei fermieri care dezvoltă în mod independent noi soluții pentru o agricultură mai modernă.

Cei avansaţi, la rândul lor, utilizează câteva tehnologii noi, cum ar fi senzori moderni, imagini din satelit și alte instrumente pentru a îmbunătăți performanța de afaceri.

A treia categorie, cei care depun efort să-i ajungă din urmă pe cei din primele două categorii, au început să folosească noile tehnologii numai din considerentul că au înţeles, la un anumit moment, utilitatea lor.

Cei care nu introduc noi tehnologii, sau dacă am putea să-i numim tradiţionalişti, sunt de părere că tehnologiile sunt ineficiente și costisitoare. În acest context, va exista un decalaj dintre agricultorii avansaţi și tradiționalişti, ceea ce se va reflecta şi asupra roadei.

Așadar, pentru a fi mereu în pas cu noutăţile pieţei şi pentru a fi competitiv, este necesar să cunoaştem din timp care sunt tendinţele pentru următoarea perioadă de timp din domeniul nostru de activitate, astfel vom putea anticipa lucrurile şi pune în practică cele mai bune măsuri. În cazul agricultorilor, cea mai eficientă măsură este utilizarea eficientă a resurselor naturale pe care le deţin și implementarea lor, corectă, cu ajutorul utilajelor performante, comercializate de Tomit Agri Macchine.

 

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Festivalul CDidei în cărți, premierea câștigătorilor

Festivitatea de premiere a lucrărilor câștigătoare din cadrul Festivalului național de cultură și civilizație CDIdei în cărți se desfășoară...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -