miercuri, mai 15, 2024

Folk de Seară

Important de Citit

Casa Memorială „Petre Ştefănescu-Goangă”

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 17:30, la un recital de muzică folk oferit de membrii grupului „Generaţii”. Spectacolul va avea loc în sala mare a Afis-A3-Folk-de-SearaCasei Memoriale „Petre Ştefănescu-Goangă”, din Piaţa Poligon nr. 2.

Creat din dorinţa de a promova şi perpetua muzica folk în rândul publicului brăilean de orice vârstă, evenimentul se doreşte a fi o incursiune în tainele muzicii folk, muzică ce a inspirat generaţii întregi. Astfel, cu o notă personală adăugată fiecărui cântec, generaţii mai mici sau mai mari de folk-işti vor susţine un recital cu piese mai vechi sau mai noi din folk-ul autentic autohton sau internaţional.

Grupul folk „Generaţii”, condus de profesorul Dumitru Popescu, activează la Casa de Cultură a Municipiului Brăila din anul 1998. Grupul este constituit din copii şi tineri cu vârste cuprinse între 8 şi 30 de ani, toţi membri ai Cercului de Chitară ce-şi desfăşoară activitatea în cadrul instituţiei culturale, motivaţia lor principală fiind bucuria de a cânta şi de a fi împreună. Motto-ul grupului este: „Să ne bucurăm!”…

Vă aşteptăm, aşadar, să ne bucurăm de muzica folk la… Folk de seară!

Comentarii

comentarii

Articolul precedent
Articolul următor
- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Creionăm Viitorul și Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila au lansat concursul de desen și pictură „Tablă de Joc Ecologic Colectează separat, frate!”

Creionăm Viitorul și Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila au lansat concursul de desen și pictură „Tablă de Joc Ecologic...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -