Iată cum puteti da mai multă culoare și savoare mâncărurilor voastre, deoarece reușita unei rețete nu stă numai în respectarea pas cu pas a indicațiilor, ci și în folosirea corectă a condimentelor.
Pentru fiecare tip de carne se folosesc condimente diferite. Știi care sunt acestea?
Carne de pui
- pătrunjel
- oregano
- busuioc
- dafin
- chimen
- mărar
- maghiran
- piper
- chili
- salvie
- cimbru
- coriandru
- tarhon
Carne de porc
Carne de oaie/miel
- dafin
- coriandru
- chimen
- curry
- șofran
- nucsoara
- mărar
- maghiran
- rozmarin
- salvie
- cimbru
- mentă
Carne de vită
- busuioc
- dafin
- chimen
- maghiran
- tarhon
- salvie
[the_ad id=”14977″]Carne de pește și fructe de mare
- busuioc
- anason
- marar
- coriandru
- menta
- patrunjel
- rozmarin
- salvie
- lemongras
- creson
- dafin
- oregano
- fenicul
Spor la gătit!