luni, octombrie 14, 2024

Cum dai gust mâncării?

Important de Citit

Iată cum puteti da mai multă culoare și savoare mâncărurilor voastre, deoarece reușita unei rețete nu stă numai în respectarea pas cu pas a indicațiilor, ci și în folosirea corectă a condimentelor.

Pentru fiecare tip de carne se folosesc condimente diferite. Știi care sunt acestea?

Carne de pui

  • pătrunjel
  • oregano
  • busuioc
  • dafin
  • chimen
  • mărar
  • maghiran
  • piper
  • chili
  • salvie
  • cimbru
  • coriandru
  • tarhon

Carne de porc

  • coriandru
  • anason
  • mărar
  • cimbru
  • tarhon
  • fenicul
  • salviecondimente-pentru-carne
  • rozmarin
  • mentă

Carne de oaie/miel

  • dafin
  • coriandru
  • chimen
  • curry
  • șofran
  • nucsoara
  • mărar
  • maghiran
  • rozmarin
  • salvie
  • cimbru
  • mentă

Carne de vită

  • busuioc
  • dafin
  • chimen
  • maghiran
  • tarhon
  • salvie

[the_ad id=”14977″]Carne de pește și fructe de mare

  • busuioc
  • anason
  • marar
  • coriandru
  • menta
  • patrunjel
  • rozmarin
  • salvie
  • lemongras
  • creson
  • dafin
  • oregano
  • fenicul

Spor la gătit!

Comentarii

comentarii

Articolul precedent
Articolul următor
- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Nocturna Bibliotecilor 2024

Vineri, 27 septembrie, începând cu ora 17, te așteptăm alături de noi la 𝑵𝒐𝒄𝒕𝒖𝒓𝒏𝒂 𝑩𝒊𝒃𝒍𝒊𝒐𝒕𝒆𝒄𝒊𝒍𝒐𝒓 pentru a sărbători împreună...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -