sâmbătă, iulie 13, 2024

Echipamente de protecție

Important de Citit

Purtarea unui echipament personal de protecție adecvat la locul de muncă este reglementată în legea privind echipamentele individuale de protecție la locul de muncă.
Echipamentele de protecție includ inclusiv îmbrăcămintea care asigură protecția împotriva vremii, care urmează a fi purtat sau deținut de o persoană la locul de muncă și care o protejează împotriva unuia sau mai multor riscuri pentru sănătatea sau siguranța sa, de exemplu: căști de protecție, mănuși, protecție pentru ochi, încălțăminte de siguranță, etc.

Principala cerință este ca echipamentul individual de protecție trebuie furnizat și utilizat la locul de muncă ori de câte ori există riscuri pentru sănătate și siguranță care nu pot fi controlate în mod adecvat în alte moduri. Normele privind protecția personalului la locul de muncă prevăd, de asemenea, că întregul echipament trece printr-un proces aprofundat de evaluare pentru a se asigura faptul că acesta este potrivit, că procesul de întreținere și de stocare este în vigoare, că sunt furnizate informații de siguranță corecte și că este monitorizată utilizarea corectă a acestuia.

Aici sunt cele mai importante 6 elemente majore ale echipamentelor de protecție, echipamente care se găsesc și în magazinul online B.P. Equipment.

Noi, cei de la B.P. Equipment, punem la dispoziția clienților următoarele tipuri de echipamente de protecție profesionale:

Echipamente pentru protecția capului

Cu ajutorul acestor echipamente, gradul de deteriorare a auzului poate fi redus semnificativ, sporind astfel siguranța urechii. Expunerea la zgomot la nivel ridicat provoacă pierderea ireversibilă a auzului și a afectării cu stres psihologic sau fizic.

Echipamente pentru lucru la înălțime

Aceste echipamente includ sisteme de oprire a căderii, hamuri de prindere, curele de coborâre, frânghii și carabine, etc. Aceste tipuri de echipamente necesită instruire aprofundată prin intermediul unor persoane competente și utilizarea lor corectă.

Echipamente pentru protecția respirației

Prin intermediul măștilor este simplu de protejat muncitorul de aerul poluat, păstrând astfel tractul respirator și sănătatea inimii în condiții optime de siguranță.

 

Echipamente pentru protecția corpului

fiind una dintre principalele ramuri ale echipamentelor de protecție, îmbrăcămintea se referă la diferite uniforme și costume care sunt purtate pentru a proteja personalul.

Echipamente pentru protecția ochilor

În timp ce echipamentul de protecție al ochilor variază în funcție de ocupație, siguranța devine necesară. Cu ajutorul ochelarilor de protecție, se beneficiază de o protecție pe termen lung împotriva factorilor externi, iar protecția laterală este posibilă prin intermediul scuturilor laterale. Ochii pot fi protejați de sudură, praf, stropi și alte pericole.

Echipamente pentru protecția mâini

Cele mai frecvente leziuni sunt legate de piele și includ cancerul de piele, infecții și alte leziuni, boli profesionale care sunt costisitoare. Orice echipament de protecție a mâinilor este extrem de important la locul de muncă deoarece devine o barieră între agenții periculoși și piele.

 


Accesaţi magazinul online:
https://bpequipment.ro/

 

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Festivalul CDidei în cărți, premierea câștigătorilor

Festivitatea de premiere a lucrărilor câștigătoare din cadrul Festivalului național de cultură și civilizație CDIdei în cărți se desfășoară...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -