marți, aprilie 23, 2024

NEPI decide extinderea Braila Mall

Important de Citit

Au început lucrările de extindere și modernizare la Brăila Mall

New Europe Property Investments (NEPI) a decis extinderea si modernizarea Braila Mall, cel mai mare centru comercial din aceasta zona a țarii. In total, la finalizarea lucrarilor, pana la sfarsitul lui 2016, mall-ul va ajunge la o suprafata totala de 57.250 mp inchiriabili.

Obiectivul acestei investitii este de a aduce clientilor nostri din sud-estul tarii in perioada urmatoare mai multe optiuni de cumparaturi si de petrecere a timpului liber prin imbogatirea mixului de magazine si restaurante cu branduri de renume national si international,” afirma Tiberiu Smaranda, Director Executiv, NEPI.

Lucrarile de modernizare au inceput in cursul acestei luni cu reconditionarea galeriei Carrefour, fiind dealtfel prima zona deschisa publicului in cadrul centrului comercial, la inaugurarea sa la finalul anului 2007. Estimam finalizarea lucrarilor pentru aceasta parte in luna martie.

Tot in aceasta luna a inceput si extinderea zonelor de food court si divertisment, care va fi data in folosința in perioada imediat urmatoare.

In ceea ce priveste galeria de retail, aceasta va fi reconditionata treptat in perioada mai-noiembrie a acestui an.

Centrul comercial are în prezent o structură mixtă de chiriași. Astfel, zona fashion este reprezentată de H&M, Braila-MallDeichman, C&A, Musette, Poema, CCC, New Yorker, Otter, Hervis, Benvenuti.

Zona de food și divertisment este asigurată prin KFC, Segafredo, patinoar permanent și cinematograful multiplex Cinema City.

Hypermarketul Carrefour, BricoDepot, Pepco, Naturlich, Lems, Altex și Flanco completează oferta Brăila Mall.

Centrul comercial este destinație pentru o zi, care oferă atât familiilor, cât și tinerilor tot ce aceștia au nevoie sub același acoperiș.

Brăila Mall este deținut de fondul de investiții sud-african New Europe Property Investments (NEPI) și este situat în Judeţul Brăila, Sat Vărsătura, Comuna Chişcani. Centrul comercial oferă vizitatorilor săi o experienţă completă de cumpărături şi divertisment, adresându-se unui public dinamic, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie, noutăți și de distracție.

New Europe Property Investments plc (NEPI) este un grup de investiții listat la Busa de Valori din Johannesburg (JSE), la Bursa de Valori de la Londra (LSE), precum și la Bursa de Valori din București (BVB).

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Biblioteca dă startul înscrierilor la Clubul de Vacanță 2024

Biblioteca Județeană Panait Istrati Brăila anunță o nouă ediție a celui mai îndrăgit proiect: Clubul de vacanță, care se...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -