vineri, iunie 14, 2024

Percheziţii la persoane bănuite de trafic de substanţe cu efect psihoactiv

Important de Citit

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. au destructurat două grupări infracționale cu preocupări pe linia traficului de substanțe cu efect psihoactiv.

etnobotanice-300x187La data de 12 februarie a.c., polțiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti și procurorii D.I.I.C.O.T. –Biroul Teritorial Buzău, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, au efectuat 13 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Buzău, pentru destructurarea a două grupări infracţionale specializate în trafic de substanţe cu caracter psihoactiv.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, pe raza județului Buzău s-ar fi constituit două grupări infracţionale, formate din 14 persoane, care,  începând cu luna septembrie 2014 şi până în prezent, ar fi achiziţionat de pe raza municipiilor Buzău, Brăila şi Bacău substanţe cu efect psihoactiv pe care le-au comercializat.

O parte din substanţele cu efect psihoactiv ar fi fost expediate către membrii grupărilor prin intermediul  unor firme de curierat.

De asemenea, membrii celor două grupări ar fi procurat şi comercializat aproximativ 660 de grame de substanţe etnobotanice, precum și cannabis, rezină de cannabis şi substanțe ce au în componență pentedrona – component calificat de lege ca drog de mare risc.subst 1

La sediul D.I.I.C.O.T – B.T Buzău vor fi audiate 12 persoane urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

La acțiune au participat luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale – I.P.J. Buzău și jandarmi.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Lansare de carte la Biblioteca Județeană „Panait Istrati”

Biblioteca Județeană "Panait Istrati" Brăila vă invită vineri, 31 mai 2024, ora 17.00, la lansarea cărții „Personalități de seamă...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -