marți, aprilie 23, 2024

S-a dat startul la înscrieri pentru o nouă ediție a Cupei Coca-Cola

Important de Citit

Cea mai mare competitie de fotbal in sala dedicata tuturor liceenilor din Romania da startul unei noi editii.

Echipele de fete sau de baieti din orice liceu din tara isi pot rezerva un loc in Cupa Coca-Cola pana pe data de Infografic---Cupa-Coca-Cola-201626 februarie. Marele premiul este o super experienta la meciul Romania – Elvetia, din cadrul campionatului UEFA EURO 2016TM, ce se va disputa pe data de 15 iunie, pe stadionul Parc de Princes din Paris.

Programul Cupei Coca-Cola 2016, este:

  • 26 februarie: Data limita pentru inscrieri
  • 14 martie – 22 aprilie: Faza locala a meciurilor
  • 4 mai – 30 mai: Faza regionala
  • 4-5 iunie: Faza finala

Pentru intrarea în competiție, profesorii coordonatori trebuie să descarce formularul de înscriere și declarația pe proprie răspundere, disponibile pe site-ul oficial al competiției – www.cupacocacola.ro. Odată completate şi semnate, documentele trebuie încărcate pe site, la secţiunea dedicată înscrierilor, sau scanate şi trimise prin e-mail sau fax, la adresa inscrieri@cupacoca-cola.ro, respectiv la numărul de fax 021.406.65.84.

În 2015, aproximativ 6000 de liceeni și-au disputat titlul de campioni, precum și marele premiu – o tabără internațională de fotbal în capitala Spaniei. Campionii din România, fetele de la LPS Cluj și băieții de la Liceul Tehnologic Doamna Chiajna, s-au bucurat de această experiență alături de câștigatorii Cupei Coca-Cola din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Cehia şi Slovacia.

-Cupa-Cola-Cola-2016

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Biblioteca dă startul înscrierilor la Clubul de Vacanță 2024

Biblioteca Județeană Panait Istrati Brăila anunță o nouă ediție a celui mai îndrăgit proiect: Clubul de vacanță, care se...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -