vineri, iunie 14, 2024

Specialiștii kinetoterapeuți de la First Kinetic îți pot îmbunătăți starea de sănătate!

Important de Citit

Dacă sunteți în căutarea unui cabinet de kinetoterapie și locuiți în Brăila, atunci First Kinetic este cabinetul ideal în rezolvarea problemelor tale.

Într-un ambient cald și primitor, întreaga echipă First Kinetic își întâmpină zilnic pacienții într-o atmosferă relaxantă, cu cele mai inovative programe de tratament.

Cu toate că este o tehnică foarte cunoscută în prezent și a început să fie căutată de cei din jur pentru starea de bine pe care o oferă, mai ales că spectrul de afecțiuni pe care le tratează este amplu, această metodă de terapie prin mișcare are și ea anumite reguli ce trebuie respectate în funcție de nevoile fiecărui pacient.

Avantajele practicării kinetoterapiei sunt multiple și sunt resimțite încă de la începutul tratamentului. Unul din motivele principale pentru care se practică este faptul că te ferește și de alte boli, având un caracter profilactic. Un program de exerciții foarte bine pus la punct, va răspunde nevoilor pe care le are organismul și pacientul și va preveni în acest mod apariția altor afecțiuni.

Este indicat să practicați această terapie prin mișcare mai ales că poate fi combinată și cu alte tehnici pe care specialistul vi le va pune la dispoziție. Întregul program pe care medicul terapeut îl va stabili cu dumneavoastră, va fi personalizat nevoilor fiecărui pacient, pentru că această practică are un grad mare de individualitate.

Specialiștii kinetoterapeuți de la First Kinetic îți pot îmbunătăți starea de sănătate și sunt alături de tine pe tot parcursul programului de recuperare.

Ștefan Dragu este #kinetoterapeut, specialist în reeducare posturală globală. Știind că, recuperarea fiecărui pacient presupune o personalizare a programului kinetic, învățarea și aprofundarea celor mai noi metode de tratament este necesară pentru a accelera procesul de vindecare. Printre metodele aplicate de Ștefan, se numără Terapia fascială, Yumeiho, Bandajarea neuromusculară (Kinesiotaping), mobilizările articulare SijMoves și terapia Trigger Points.Adrian Dragu este un terapeut cu o experiență de peste 20 de ani. De-a lungul activității a îmbinat tehnicile convenționale de recuperare cu metode de tratament complementare. Câteva dintre acestea ar fi Shiatsu, Kochi, Yumeiho, Tsubo sau Trigger Points.

Tot la această clinică se monitorizează în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate. Tehnologia performantă de ultimă generație și cursurile de specialitate pe care le efectuează în mod regulat kinetoterapeuții clinicii, vă oferă cele mai bune rezultate.

Pentru detalii despre servicii lor accesați site-ul: https://firstkinetic.ro/

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Lansare de carte la Biblioteca Județeană „Panait Istrati”

Biblioteca Județeană "Panait Istrati" Brăila vă invită vineri, 31 mai 2024, ora 17.00, la lansarea cărții „Personalități de seamă...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -